Mazout leveren aan huis

Laat uw mazout leveren door Henri Verdickt nv

Voor de verwarming van uw woning is mazout een intelligente keuze. Deze brandstof is niet duur, in grote hoeveelheden op te slaan en wordt bovendien aan huis geleverd door Henri Verdickt nv. Wij hebben het nodige gespecialiseerde materiaal ter beschikking voor de levering van mazout aan huis in Brussel en Vlaams-Brabant.

Heeft u mazout nodig voor uw woning of bedrijf? Wij zijn uw aanspreekpunt en uw flexibele en vliegensvlugge leverancier. De verwarming van uw woning kan uiteraard niet wachten. Daarom garanderen wij een snelle reactie op uw vraag en een correcte levering van uw brandstof.

Mazout is een veilige brandstof die bij normale temperaturen geen enkel gevaar oplevert voor uw gezondheid. Het is dan ook geen probleem om in uw tank grotere hoeveelheden brandstof op te slaan. Zo heeft u altijd een voorraad klaar en voorkomt u dat u onverwachts zonder mazout zit. Maak het uzelf dus gemakkelijk en laat in één klap uw mazout leveren voor het hele jaar.

Mazout leveren aan een scherpe prijs

Henri Verdickt nv bepaalt de prijs die u betaalt op basis van de prijsschommelingen op de brandstofmarkt. U betaalt dus gewoon de prijs die op dat moment op de markt gangbaar is. Speel in op deze schommelingen en laat uw jaarvoorraad mazout leveren wanneer de prijs zijn laagste punt heeft bereikt.

Zo bespaart u heel wat geld en heeft u een betrouwbare voorraad om de koude wintermaanden comfortabel door te komen.

Gratis offerte voor een mazout levering aan huis

Mazout bestellen bij Henri Verdickt nv is kinderspel. Neem contact met ons op wanneer u brandstof nodig heeft en wij helpen u zo snel mogelijk uit de nood. Het is uiteraard aan te raden om uw bestelling niet op het laatste moment te plaatsen.

U kunt ons faxen, bellen en e-mailen via de gegevens op deze site, ook op zaterdagvoormiddag.

Of bestel online: zo wordt het nog eenvoudiger om uw woning van de juiste brandstof te voorzien. 

Contacteer ons

Henri Verdickt nv

Molenstraat, 261
1851 Humbeek
Tel: 02/270.06.50
Fax: 02/269.79.23

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren

Maandag tot Vrijdag: 08:30-18:00
Zaterdag: 09:00-12:00
Zondag: gesloten

Bestellingen

telefonisch
Maandag tot vrijdag: 8u30-18u00
Zaterdag: 9u00 - 12u00

of

Bestel Online